Hvordan sælger du dine varer hos Secomondo

Hos os sælger du dine varer ligesom du ville sælge dem på et loppemarked eller på online markedspladser. Så hvad er fordelene, og hvordan gør vi det optimalt for dig at tjene penge på dine brugte varer netop hos os. Det gør vi ved at tilbyde dig alle de bedste vilkår i én samlet løsning:

  1. Fysisk i butikken fremstår dine varer i de rigtige kategorier, så det er nemt og overskueligt for kunder.
  2. Online fra vores Secomondo webshop sælger vi dine varer for dig – vi står for hele processen med at pakke og sende (dette er først muligt fra ultimo april).
  3. Du kan følge med i dit salg på “Mit Secomondo”. Ligeså snart varen er solgt fremgår det på din Secomondo kundesaldo, og hver 14. dag får du udbetalt salget af dine varer ind på din bankkonto.
  4. Alt tilbehør er gratis: Prismærker, tekstilpistol, tyverialarmer osv.

Trin for trin

  1. Opret varer og book salgsenheder. Du opretter dig på vores hjemmeside og får en “Min side”. Her taster du alle dine varer ind enkeltvis, vælger kategori, pris og evt. ekstra tekst – samt uploader billede til online salg. Hermed ligger alle dine prismærker klar til at blive printet ud i butikken. Indtastning af dine varer kan du vælge at gøre enten hjemmefra eller i butikken. Når dette er gjort fortæller systemet dig i hvilke sektioner, du bør booke salgsenheder til dine varer. Mindste bookning er 3 salgsenheder og ellers kan du booke så mange salgsenheder, som du mener, du har brug for. Det eneste, du ikke kan booke uden assistance er ting til Møbel Sektionen. Her skal du enten tage møblerne med til butikken eller komme forbi med billeder, så vi sammen kan vurdere, om det er et lille, mellemstort eller stort møbel. Så fastsætter vi nemlig sammen en månedspris.
  2. Prismærkning og opsætning i butik. Du kommer ned med dine varer i butikken, når du har tastet dem ind i systemet (dine prismærker) og booket de salgsenheder, du skal bruge dertil. Du kan også vælge at lave hele processen ved vores kundeterminal i butikken, hvis du finder det nemmest, eller hvis vi skal hjælpe dig i gang. Ved vores kundeterminal printer du alle dine prismærker ud, som du nu kan putte på dine varer – til din rådighed her er også tekstilpistoler, tyverialarmer og de bøjler, du skal bruge. Herefter kan du lægge alle dine prismærkede varer ud på de hyldeenheder, du har booket og hænge dit tøj op, hvor det passer.
  3. NB: Indtil videre skal du komme ned i butikken og oprette din booking der. Du kan sagtens taste varer ind hjemmefra på forhånd, så hjælper vi med at finde den rigtige booking.

Ekstra

  • Hvis du gerne vil være fri for at sætte prismærker på dine varer og fordele dem ud på diverse hylder i butikken, gør vi også det for dig. Så skal du blot komme ned med dine varer, efter du har prismærket dem inde på “Mit Secomondo”. Dette gør vi gerne mod et gebyr for kr. 150.
  • Vi kan også gøre hele processen for dig, det eneste du så bliver nødt til at gøre er at komme ned med dine ting samt håndskrive en liste med varer og priser, så vi selv kan taste det ind, lave prismærker til dine ting og sætte dem ud i butikken. På denne måde laver vi alt arbejdet for dig, og så behøver vi blot oprette dig, så du kan få udbetalt salg af dine varer. Den samlede pris for dette er 350,-